Basisberaad en corona

01 12 2020 15 01 2021
Basisberaad, Rotterdam

Gedurende deze periode is ons pand beperkt geopend. Onze medewerkers zijn per mobiele telefoon en e-mail bereikbaar. Een overzicht van de bereikbaarheid van de medewerkers is hier te vinden.

Afspraak

Wil je afspreken met een van de medewerkers, of langskomen als je een vraag hebt? Bel van tevoren met het Basisberaad / de betrokken medewerker om een afspraak te maken. De afspraak kan plaatsvinden in ons pand, door de corona-maatregelen is de toegang tot ons pand echter beperkt. We houden ook de 1,5 meter afstand, en als je last hebt van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts kan de afspraak helaas niet doorgaan. We maken alleen individuele afspraken, niet met groepen.

Geen bijeenkomsten of vergaderingen

Bijeenkomsten of vergaderingen kunnen helaas nog niet fysiek plaatsvinden, waar mogelijk doen we dat digitaal. De inloopmiddagen gaan in ieder geval tot nader order niet door. Zodra er weer versoepeling mogelijk is, zullen inloopmiddagen weer starten en kunnen bijeenkomsten en vergaderingen weer in ons pand plaatsvinden.

Diensten

We houden onze diensten, met name de individuele dienstverlening, zoveel mogelijk in stand. We werken hierbij zoveel mogelijk vanuit huis, digitaal en telefonisch, maar afspreken is -onder voorbehoud- mogelijk.

Meer informatie

Houd voor meer informatie deze website in de gaten. Indien je vragen hebt, kun je contact opnemen per mail via info@basisberaad.nl / (010) 466 59 62.

Deze bijdrage was gepubliceerd in Geen categorie.