Bereikbaarheid Basisberaad

Gedurende deze periode zijn de periode zijn onze medewerkers per mobiele telefoon en e-mail bereikbaar. Een overzicht van de bereikbaarheid van de medewerkers is hier te vinden. Ook is het pand beperkt geopend.

Afspraak

Wil je afspreken met een van de medewerkers, of langskomen als je een vraag hebt? Bel van tevoren met het Basisberaad / de betrokken medewerker om een afspraak te maken. De afspraak kan plaatsvinden in ons pand, door de corona-maatregelen is de toegang tot ons pand echter beperkt. We houden ook de 1,5 meter afstand, en als je last hebt van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts kan de afspraak helaas niet doorgaan. We maken alleen individuele afspraken, niet met groepen.

Diensten

De training ‘Werken met eigen ervaring’ verloopt nu digitaal, alsmede de WRAP training. In de zomervakantie zal er een stop zijn, nadere informatie over te trainingen volgt en is mede afhankelijk van de ontwikkelingen rond corona.

De crisiskaart draait nu ook met lopende vragen en uitzoekwerk. Indien je vragen hebt, neem contact op met het team van de crisiskaart.

De straatadvocaten en onafhankelijk cliëntondersteuners (OCO’s) zijn ook druk bezig! De cliëntondersteuners zijn bereikbaar via de reguliere telefoonnummers. De straatadvocaten zijn bereikbaar via de mail, mobiele nummer en beperkt via het vaste nummer. Wilt u een afspraak met een straatadvocaat? Neem van te voren contact op!

Geen bijeenkomsten of vergaderingen

Bijeenkomsten of vergaderingen kunnen helaas nog niet plaatsvinden. De inloopmiddagen gaan in ieder geval tot na de zomer niet door.

Meer informatie

Houd voor meer informatie deze website in de gaten. Indien je vragen hebt, kun je contact opnemen per mail via info@basisberaad.nl / (010) 466 59 62.

Deze bijdrage was gepubliceerd in algemeen.